Tags: slush puppy cup, argos slush cup, blender gummi tætning, slush, spiser lort, slush ice maskine, magic bullet gear udskiftning, slush maker india, slushi, bing.

kr88.49 kr134.06
  • På lager
  • w119447


Slushie Kaffefaciliteter Kop Hurtig Smoothies Cup Køling Cup Dual Layer Klemme Cup Sjappet Kaffefaciliteter Hjemmelavet QJS Shop

Funktioner:

1.Hurtig nedfrysning teknologi:Indbygget-i frost væske, bliver din favorit drinks (som cola og juice) i forfriskende slush på blot et par sekunder.Den indbyggede frysning med flydende, og de ingredienser, der er udvekslet for varme og kulde at gøre det lækkert, sikker og hygiejnisk.Det vil ikke føre til en udvanding af den oprindelige smag, fordi det ikke bruge en blanding af is og juice.

2.Sikkert Materiale: Fremstillet af BPA-fri, fødevaregodkendt silikone, sikre og sunde materialer.Dette Sjappet Kaffefaciliteter er 100% sikker for dig og dit barn.Skabe en varig mindeværdige samtale point med sit unikke design.Fantastisk til børn, og børn.

3.Let at Bruge:Du er nødt til at sætte det i indefrysning lag i køleskab i 4-5 timer, derefter hældes enhver drink, du ønsker, så du kan smage den lækre smoothie!Nyd sjappet fest med forskellige smagsvarianter, perfekt med juice eller sodavand, eller du kan tilføje mælk til at lave en tyk shake eller en is.

4.2 i 1 Halm og Spoon:Skeen er forbundet til halm kan bruges som en ske eller som en boks, der opfylder forskellige behov.Køb ikke begrænset mudret smag i isboder.Brug det til at tilpasse din egen kold drink.

5.DIY Sund Smoothie: Hæld alle drikke du kan lide, gerne saft eller sodavand osv.Bare 2 minutter, du får smoothie.Dette Sjappet Kaffefaciliteter kan vaskes og genbruges, Blot vaske koppen og fryses igen for at starte frysning eventyr.

Bemærk:

De faktiske farver kan variere fra billedet på grund af computerens indstillinger.

Venligst tillade mindre afvigelser på grund af manuel måling.

1 x Slushie Kaffefaciliteter Cup


  • Model-Nummer: /
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Nylon


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer