Tags: tyrkisk te kit, tray turkish tea, tynde te frugt, tyrkisk te turk, træ, glas frugt, frugt te grøn, te infusionsenheden frugter, frugt glas tekande, 6 tyrkisk te, spil tyrkisk te.

kr99.16 kr127.13
  • På lager
  • w126036


modname=ckeditor

Lækker Kinesisk Frugt Cha Kina Sundhedspleje Frugt te

Hvis du ønsker at købe mere te, velkommen til at besøge vores butik!indledning: frugt te er lavet af 100% ren frisk frugt, der er ovn-tørret, så dette produkt indeholder ikke koffein, syre, garvesyre, pigment og andre kunstige tilsætningsstoffer.Efter infusion, det har en sød smag af frisk frugt med en form for lækker syre.Og det er rig på vitaminer A, B, C, E, samt frugt syrer og mineraler, især mængden af C-Vitamin er 60 gange som citron.Som vi alle ved, at C-Vitamin har en fremragende effekt af skønhed.Udover at drikke frugt te er også nyttigt til at reducere fedt i din krop, fremmer stofskiftet, regulerer kroppens fysiologiske funktioner.I dag, frugt te bliver mere og mere populære, og mange mennesker kan lide at drikke det i stedet for vand, kaffe eller sort te.Du kan drikke frugt te med lidt sukker, så vil du føle dig afslappet spændinger og fred, duftende søde og duftende aroma af det.Tøv ikke med, bare for og nyde det søde og lækre smag af det.Produkt-attributter: Klasse: AA vægt: 250g / 500g / 50g

Packing liste: 1 * Frugt Te holdbarhed: 12 møl Sted af Produktionen: Anhui Kina Produktion Dato: 2020 opbevaring: Køligt og ventileret sted, undgå direkte sollys.Hvis forholdene tillader det, er det bedst at opbevares i køleskab.

brygning guider.

varm te: 1. Tage omkring 5-8g te, sætte dem i Tepotten. 2. Hæld kogt vand (100°) (212°) i Tepotten. 3. Omkring 15-20 sekunder senere, særskilt te og vand på den første runde under opsejling. 4. Fra følgende brygger, separat te og vand i løbet af 20-90 sekunder.

5. Hvis du kan lide kold drink, kan du sætte den i køleskabet og smag.

Fragt: Vi sender til hele verden fra Kina air mail gennem China Post eller epacket .Disse vare vil blive sendt til din mailadresse, der er angivet på www.2convert.dk.Sørg venligst for, at din shipping adresse og postnummer er korrekte.Du vil blive underrettet, med tracking nummer, når forsendelsen er blevet lavet

Købers Oplysninger:

Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Vi er i stand til at tage noget medansvar for Brugerdefinerede forsinkelser eller skat.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Forsendelse: Alle varer vil blive afsendt om 2( to) dage efter betaling er ryddet.Det tager cirka 27 dage til forsendelse ankomst.

Om Forsendelse: Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.

Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en GRUNDIG gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål FORUD for AT KØBE.

Problemer?Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Skriv venligst inden du forlader nogen negativ feedback eller åbne nogen tvist om ali-hurtig Kunde Tilfredsstillende: tøv ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, når som helst, før og efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behageligt at købe hos os.Vi er passionerede omkring vores produkter, og vi virkelig bekymrer sig om dig!


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Keramik
  • Mærke: ANCHENG
  • Kapacitet: 1,0 L


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer