Tags: ris si, fine mesh-filter, år tesi, mesh micron, ost klud, te mænd si, publix tesi, grøn te-filter, trendy tesi, si te.

kr10.74 kr20.66
  • På lager
  • w1335


Dette er en BPA-fri foder-klasse med PP håndtag og mad-grade rustfrit stål fine mesh tekop.Materialer af høj kvalitet, garanterer din sunde liv.Nem at rengøre, tåler opvaskemaskine.

Funktioner:

【Ekstra Fine Mesh】- finmasket net, der er nyttigt for at filtrere alle typer af te, herunder superfin te, der kan få gennem andre te bolde.Hullerne tillader vandet at bevæge sig gennem te og gøre det til at udvide sig og blomstre fuldt ud i vandet i mellemtiden gennemsyret af te blade vil blive holdt i sien.Så kan du nyde en kop frisk fuld aromatiseret te uden uønskede blade flyder i din kop.

【Tiltrækkende og Praktisk Design】- former og farver vil gøre et varigt indtryk på dine gæster!PP håndtag beskytter dig mod varme op og brænde dine fingre på grund af det varme vand.Hertil kommer, at det bøjer let at gøre manipulation i din kop meget nemt.Et let og enkelt design, der kan bruges med én hånd.

【Bred Anvendelse】- Velegnet til alle former for løs te herunder bøde til store te blade, blomst te, og som også kan bruges som en kop kaffe infusionsenheden.I hjemmet, på kontoret, rejser, du kan dele med din familie og venner.

【Få Klar til en Legendarisk Te Tid】- Dette filter vil dykke ned i dybet af din kop til at frigive dine foretrukne varianter.

【Bemærk】- problemer, bedes du kontakte os uden tøven.Ære til at betjene dig!

Specifikationer:

Varenavn: Te Filter med Håndtag

Vigtigste Materiale: PP

Farve: Grøn

Vægt: 25g

Størrelse: 18*4*2cm/7.1*1.6*0.8 i

Bemærk:

* Der kan være visse afvigelser på grund af manuel måling eller lille farve forskel på grund af at fotografere tilstand.Tak for din forståelse.

Package Oplysninger:

Pakke Størrelse: 18*4*2cm

Pakke Vægt: 30g

OPP-Pakke

Packing Liste:

1* Tefiltre

1.Originale billeder af produktet er for gamle kunder.

2.Engros/dropshipping både understøttes, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en mere løs pris eller en hurtigere levering.

3.Vi leverer til hele verden fra Kina post,HK post EMS,DHL, Fedex og så videre,i henhold til dine valg, når de afgiver ordrer.vi er i stand til at kontrollere leveringstid,fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service.

4.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,især i feriesæsonen.

1. Hvis det er noget der gør dig utilfreds eller vred, så kontakt os direkte, inden de forlader Feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du opfylder.

2. Hvis du opfylder med post, skal du tilføje vores butik på favorit-listen, og efterlad et positivt feedback (5stars) til at opmuntre os! ?

3. Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback eller åbne enhver tvist, uden nogen kommunikation med vores service team, vi tror, vi kan løse problemet for dig perfekt på en venlig måde !


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer