Tags: foto printer xiaomi, støvfilter slange, drøm v11, drøm v10, numatic bag, niveau tank, electrolux vacuum cleaner, klemme for slange, numatic tool, henry vacuum.

kr41.13 kr76.15
  • På lager
  • w136266


Denne adapter passer til langt størstedelen af støvsuger slanger, som de fleste vil måle enten 32mm, 35 mm eller 38 mm i diameter.Dog, hvis du er usikker, venligst check diameteren af dit eksisterende slange eller en slange-end vedhæftede filer og sammenligne med galleri images / målinger over før køb.

Detaljer s:

* 100% helt nye og høj kvalitet

*Meget overens med det udstyr, der er holdbare til at bruge

*Let at installere, nem at bruge

*Helt ny, kompatibel slange adapter er designet til at oprette forbindelse til el-værktøj / sanders for udsugning.Denne adapter er lavet af tæt, gummi-materiale, så har en vis mængde af mængder og kan også skæres til, hvis det kræves.Denne adapter passer til langt størstedelen af alle støvsuger slanger og eliminerer behovet for seve ral adaptere når du skifter mellem værktøjer

*Passer til modeller: For NUMATIC

For Henrik, For Hetty, For James, For Harry, For Nuvac, For Charles, Edward, For George, For Rygsæk, For David, For Basilikum, & Kommercielle Maskiner

*Farve: Sort

*Materiale: PVC

*Adaptor mål:

26,5 mm - forbindelse til 26mm alle slanger

32.45 mm - forbinder til alle 32mm i diameter slanger

34.75 mm - forbindelse til 35 mm slanger (via bred ende)

40.88 mm - forbindelse til 38mm slanger (via bred ende)

Pakkens Indhold:

3 * Adaptere

Bemærk:

1. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2. Tillad lille manuel måling afvigelse for data.


  • Stil: Roller
  • Type: Andre
  • Materiale: Plast
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer