Tags: xr telefonen tilfælde drager.

kr19.39 kr21.55
  • På lager
  • w138504


Piger Piger Havfrue Nuotabile Sæt Bikini badetøj Badetøj Dette faktablad om produktet oprindeligt blev udarbejdet på engelsk.Nedenfor kan du se en automatisk oversættelse af det samme sprog og italiensk.For hvert spørgsmål, bedes du kontakte os.

Hej!Velkommen til vores butik!

Kvalitet er den første med den bedste service.kunderne er alle vores venner.

Fashion design, 100 cm ny, høj kvalitet!

Materiale: Polyester

Der er 2-3 differenzacm i henhold til manuel måling.

check venligst bordet for at måle grundigt, før de køber produktet.

1 inch = 2.54 cm

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.Størrelsen Chat: Opmærksomhed plz: Hvis din dreng er buttet, vi anbefaler at vælge en større størrelse, Tak.

størrelsen 2,3,4,5=størrelsen 2T,3T,4T,5T

Hvad får du: 1 x piger sætter bikini Preview

Internationale Købere Bemærk:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Tjek venligst med det toldsted, der er i dit land for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før at byde / købe.

Artiklen vil blive sendt til www.2convert.dk til forsendelse på købers adresse KUN, så du bedes venligst bekræfte din adresse på www.2convert.dk, før du betaler gennem Alipay.

Men levering til tider international stærkt afhængig selskab med kurer og de lokale told / afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden,

kontakt os straks for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Forsendelse metode:

Varer vil blive afsendt fra Kina, og det vil tage 15-25 arbejdsdage fra datoen for afsendelsen.

Elementer vil blive sendt med USPS til Usa, helt sikkert!Hver pakke har tracking nummer.Det vil tage 7-12 arbejdsdage fra forsendelsesdatoen.

Vi leverer også med DHL, UPS, EMS express shipping, men du er nødt til at betale pi penge for hurtig forsendelse.Hvis du har brug for service, hurtig fragt, kontakt os venligst før bestilling (telefon skal til transport, international express, hvis du har brug for den service, med hurtig forsendelse, bedes du venligst din telefon, når din betaling.)

Shiping Dem Tid:

Alle varer vil blive sendt til dig inden for 3 arbejdsdage (på hverdage - mandag til fredag) betaling er ryddet fra den side af sælger

Forventet leveringstid

International pakke tager omkring 15-20 dage til at skibet til bestemmelsesstedet; I fortiden, post office forsendelse statistisk rapport, her nedenfor er en tabel over de resultater tidspunkt for ankomst føre til, at nogle lande, men kun til referenceformål, de køber.

Returnering bliver accepteret inden for 14 dage efter, at køber modtager varen. (Ekskl damagement tvunget eller forkert brug. 100 penge-tilbage-garanti!

Alle produkt vil blive testet i 100 før Levering artikel hoppede af behandling af porto, køber har op til 14 dage fra datoen for modtagelsen af

udveksling af en ny porto udgifter til produkter, der returneres en.Alle afholdes af køber, kontakt os venligst for afsenderadressen

Vi forlod positiv feedback til dig efter modtagelse af betaling.Dine svar er meget vigtige for os, positiv feedback og 5 DSR er meget værdsat.

Lad os venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback eller 1 point, 2 point DSR er lave eller åbne eventuelle tvister om Alipay og www.2convert.dk, bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

Hvis der er nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, via "stil et spørgsmål til sælger", forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj mængde af e-mails dagligt, og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at reagere omgående til din email.Lad 1-2 arbejdsdage for os at følge.


  • Model-Nummer: Bikini Sæt
  • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
  • Med Pad: No
  • Køn: Piger
  • Materiale: Polyester
  • Talje: Høj Talje
  • Støtte Type: Bøjle
  • Mønster Type: Udskriv
  • Mærke: hirigin


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer