Tags: træ værktøj til træbearbejdning, lokale torv, cloud regn, af træ, fluke ultralyd tykkelse gauge, vinkel vinkelmåler, af træværk, kompas for turisme, oscilloscop, snor værktøj.

kr100.50 kr134.00
  • På lager
  • w148170


Den seneste Jernalderens Kant på Linealen giver dig præcise skalaer til at forenkle din arbejdsgang.

Vores præcision herskere kan give en hidtil uset præcision for dit panel layout arbejde.Tryk blot på hovedet til den ønskede vinkel, og tryk derefter på en lige linje.Hovedet kan justeres mellem 0° og 70°, og det er låst fast hver 5° (plus 22-1/2° og 67-1/2°) til at give dig en præcis reference vinkel.Længden er 10 cm og 15 tommer.

Vigtigste Funktioner

Reducere Fejl

Begge sider af linealen er laser-graverede, og den skala 1/32 intervaller .Den tolerance af skalaen er en total kumulativ fejl på ±0.04 cm .Den tynde satin-finish rustfrit stål klingen er let at læse og minimerer parallakse fejl.

Høj Præcision

Vores nye Jernalderens Kant på Linealen har en tekst, design, og de 16-tommer blade har en rille til nøjagtig måling.

Nem At Bruge

Tryk på Jernalderens Kant Lineal på bordet, og drej linealen for at få den ønskede vinkel.De 16-tommer blade har en rille.Bare sætte blyanten i hak, og skub hovedet langs kanten af tønden for at skabe en perfekt parallelitet linje.

Velegnet Fars Dag Gave

Hver mand, der altid kan lide værktøjer.Jernalderens Kant Lineal er nem at bruge og nem at bære.Det er almindeligt anvendt i træbearbejdning, landmåling og kortlægning, DIY-projekter, dekoration, behandling, osv.Det er en passende Fars Dag gave.

Ved Hjælp Af Metoder Specifikationer

Produkt Vægt

10 inches: 385G

15 tommer: 430G

Produkt Størrelse

(L x W x H)

10 inches: 26 × 15 × 5cm / 10.2 x 5.9 x 2inches

15 cm: 40 × 15 × 5cm / 15.7 x 5.9 x 2inches

Pakke Indhold

Jernalderens Kant Hersker × 1

Bemærk

På grund af de forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den farve, der vises på billedet.


  • Certificering: CE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: isfriday
  • DIY-Forsyninger: Træbearbejdning
  • Model-Nummer: Jernalderens Kant Regel


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer