Tags: kontrol af spillet, strømforsyning ps3 slim, ps 4-controller oplader, android bluetooth-gamepad, kinect strømforsyning, psp s110, fosmon ps4 controller oplader, ps5 controller oplader kabel, ps4 controller oplader ægte, lb, rb kofanger-knappen for xbox controller.

kr71.70 kr110.35
  • På lager
  • w151376


PS5 Dual USB Håndtere Hurtige 5V 1500mA Oplader Dock Station Stå Oplader til Play Station 5 PS5 Spil Controller Joypad Joysticket

Funktioner : 1.Nem og problemfri opladning og trække stikket ud, enkel og nem betjening.

2.Nuværende grænse, spænding grænse, overstrømsbeskyttelse, lav spænding beskyttelse, høj spænding beskyttelse, kortslutning beskyttelse.

3.USB DC strømforsyning kan du oplade mobiltelefoner for Apple eller andre controllere når som helst, hvor som helst.

4. Laderen har indbygget design hardware-udstyr til beskyttelse mod overspænding, og de input, som kan modstå spænding når 30V, så du er ikke bange for at brænde enhed.

5. Laderen har indbygget design hardware 6.8 V udstyr til beskyttelse mod overspænding og 2.07 En overstrømsbeskyttelse.

6. Med opladning og fuld opladning indikator funktion, for at sikre, at håndtaget har nok strøm, så du kan spille spil uden at bekymre dig om batteriets levetid.

7. Understøtter samtidig opladning af op til 2 controllere.

8. Når opladeren oplades 2 PS5 controllere, den nuværende overstiger 1A, produktionen af EN USB-port på laderen er slukket, og opladeren håndtere prioriteres højt, når det nuværende er lavere end 1A, produktionen af EN USB-port på laderen er genoprettet.

Specifikationer:

Input interface: USB-C.

Håndtere opladning metode: TYPE C plug.

Input spænding: dc 5 v.

Input strøm: 1500mA.

Håndtag ladestrøm: 500mA.

Opladningstid: 3~4 Time.

7USB EN port output: dc 5 v

Indikator lyser:

1. Når controlleren er tilsluttet, vil det røde lys er tændt.

2. Når controlleren er fuldt opladet, det blå lys er tændt.

3. Ingen opladning, den indikator-LED ' en er slukket.

Drift:

Når controlleren er sat til opladning, er den tilsvarende controller-oplader, og den røde LED lyser, hvilket angiver, at den er under opladning.Hvis controlleren er fuldt opladet, vil den røde LED lys er slukket, og den blå LED lyser, hvilket betyder, at controlleren er fuldt opladet.

Input og output overspænding beskyttelse:

Hvis input eller output strømforsyning spænding er større end 5.6 V, den røde LED blinker hurtigt alarmen, og opladeren stopper opladningen med det samme.

Output lav spænding beskyttelse:

Hvis udgangsspændingen af opladning port er lavere end 4.6 V, den røde LED blinker for at give en alarm, og opladeren stopper opladningen med det samme.

Overstrømsbeskyttelse funktion:

Hvis ladestrømmen af håndtaget er større end 1000MA red LED blinker hurtigt alarmen, og opladeren stopper opladningen med det samme.

Input lav spænding beskyttelse:

Hvis input spænding er lavere end 4,2 V, håndtag i henhold til forskellige situationer:

Hvis en lav spænding, der opstår under opladning af et håndtag, den røde LED vil være på 0.5 sekunder, og derefter gå ud for at standse opladningen.

Hvis lav spænding, der opstår, når 2 controllere er opladet på samme tid, den registeransvarlige på kanal 1 og vil være fuldt opladet først, og derefter controller på kanal 2 (Bemærk: Når Kanal 1 er under opladning, og den røde LED af kanal 2 blinker langsomt og venter).

Packing Liste:

1*ladestation til PS5

1*USB-Kabel

• Alle varer vil blive afsendt indenfor 2 arbejdsdage, efter at betalingen er godkendt.• Alle varer sendes via Post, e-Mail, som normalt tager 15-35 dage til at ankomme.• International fragt kræver mere kompliceret forsendelse procedurer (som begge lande told -, transit-stationer osv.), ligeledes vil effekten af mange faktorer, såsom helligdage, vejr osv, så det vil sandsynligvis tage længere tid for dine varer for at nå frem til den endelige destination.Tak for din forståelse for dette emne.• Told, moms og eventuelle andre afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Land Leverings Tid(Via Post, Luftpost)hverdage + lørdag + SundayNorth Amerikansk /Vest Europa 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asien 15~45 daysSouth Amerikansk 15~50 daysEastern Asian 7~20 daysOthers 15~60 dage

Kontakt os

Vores kontortid er :- 9:00 til 18:00 (GMT +8) mandag til fredag 8:30 til 12:30 (GMT +8) af SaturdayAnd vores kontor er lukket søndag og helligdage, (Kina)Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien

Vores Mission:

1. For at eksportere varer af høj kvalitet fra orienten til en konkurrencedygtig pris til dig.2. At arbejde med vores kunder for at opbygge sin forretning .3. For at maksimere vores internationale købers rentabilitet og konkurrenceevne.Kom tilbage snart og besøger os igen!


  • Kompatibel Mærke/Model: SONY
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kompatible Modeller: For PlayStation 5
  • Specifikation: EU
  • Model-Nummer: Adapter
  • Mærke: Rondaful


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer