Tags: stof magic farve, magiske farver book, magic penne farve, magic farve, lys farve magic, magic farverige ring, trio magic farve, magic color tape, fibre magic farve, 10 color magic.

kr24.41 kr35.41
  • På lager
  • w15324


Funktioner:

360 graders, leak-proof drikkeskål, sikkert materiale, som er ikke-giftige harmløse, lad barnet at lære at drikke vand bedre.

Mundingen af cup er komfortabel, vil ikke skade barnets bløde hud, og vil ikke lække, når den vendes på hovedet, for at forhindre, at barnet fra at blive kvalt af drikkevand, bægeret er glat, ingen hjørner, ikke vil ramme barnet, kop og låg kan adskilles, bedre rengøring, Sikre hygiejnen.

360° videnskabelige tætte videnskabelige design nye selvlåsende

1. Den lækagesikre ventil åbnes automatisk, når du drikker vand, og lukker munden på barnet og placerer det i den kop, når de ikke drikker.

2. Når munden suger kanten af koppen, strømmer vandet fra nogen del af det spin ring og silikone, elevatorer, læber og rører silikone ventil.

3. Når vandet absorption stopper, ventilen lukker naturligt og der ikke er vand, der udledes

Specifikation:

Navn: Læring Cup for Børn

Materiale: PP+silikone

Størrelse: 10.5x10.5x8 (cup diameter) cm,

Kapacitet: 240ml

Farve: græs grøn, havet, blå, orange, pink

Pakke Inkluderet:

1pc * drikkeskål

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer