Tags: christian sjæl sko, black n sko, platform sneaker, mænd sko vinter, christian lou sko, hr christian sko, far sko, louis christian sko, BOTY, n sko 50.

kr357.82 kr715.64
  • På lager
  • w156829


Callizio Sneakers Collection - 36.002 Callizio Mænd Sneakers Collection - Sport / Casual Model med Ekstra Komfort i Dit Skridt De Produkter, der er stemplet som "Callizio", er kun Lavet af 100% Ægte Ren Læder.Øverste Foring: 100% Ægte Læder Indvendig Foring: 100% Ægte Læder Ydersål Materialer: Gummi Hæl Højde: 3 cm Minimalistisk Design Callizio Kvalitet Garanterer Høj svangstøtte Indersål i

Om Callizio

Callizio Er et af de mærker i ARASTA Inc., som blev etableret i 2007, arbejder som international trade armbånd industri.Som Callizio , Vi er primært aktive i de områder af Mænds og Kvinders Fodtøj, som både stål smykker mode sølvfarvet halskæde sektor.Eksport fodtøj til world arena, deltage i de vigtigste internationale fodtøj udstillinger (som A-Moskva / Rusland, Ren London - London/ Det Forenede Kongerige, exposhoes-Kiev / Ukraine, MODE UK - Birmingham / Det Forenede Kongerige, artexpo-Kiev / Ukraine, FODTØJ-Istanbul / Tyrkiet Osv.), fashion design, trendsættende er de vigtigste specialiteter af vores brand.Callizio Betyder, at de har eneret produkter, strengt håndlavet.Hver fase, der er taget af vores team er udført omhyggeligt, og med maksimal opmærksomhed på de små detaljer af vores produkter.

Med mål og kreativitet maksimal opmærksomhed til detaljer, kan vi producere både sommer og vinter fodtøj samlinger i overensstemmelse med kontinuerlig af vores forbedringer af Callizio Ved at skabe og følgende tendenser, der er det samme forandring og udvikling i hele verden.I betragtning af den harmoni om detaljer i hvert trin i produktionen, gør Callizio Som et unikt varemærke.Vores R & D team arbejder kun for at finde og skabe nye designs til forskellige regioner " kræver og krav.Vi er ved at skabe sæsonbetonede kollektioner, der er i rækken af "Minimalistisk Design".Vi tager af sted i hver eneste lille detalje i produktionen for at betjene dig maksimal kvalitet som gunstige priser.Vores Team altid betaler stor opmærksomhed til dine krav til helt at nå "Den Politik, Callizio ", som er at sikre 100% kundetilfredshed.

Callizio Tiltrækker stor opmærksomhed for at være en innovator brand snarere end ved hjælp af traditionelle måder at handle på for kunder.Vi har en høj rang og udbredt tilstedeværelse, mange kunder ved ry med hjælp af vores aggreged partnere med vores engros tilbud for sko i deres lande.Med vores B2B-møder, sluttede sig til afgørelser eller aftaler, vi besvarer den unikke krav fra vores kunder, som overkommelige priser med høj kvalitet.

Ofte Stillede Spørgsmål og Bemærkninger fra Callizio

Forsendelse

1. Din ordre vil blive udarbejdet og sendt lige inden levering www.2convert.dk bekræfter betalingen.I særlige tilfælde, hvis der er en overnaturlig tilstand, kan det tage tang dage.

2. Vi sender alle vores varer via CAINIAO.Du kan kontrollere den omtrentlige tid til levering af pakker i dit amt fra vores leverings-kort.

3. Du vil modtage din tracking-nummer fra Cainiao.Du kan spore dine pakker på hver gang.

4. Vær så der ikke er nogen skibsfart omkostninger, men vores værdsatte kunder er ansvarlige for, at yderligere told gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves fra leveringstidspunktet.

Levering:

Du kan se leveringstiden for dit land i den ovenstående kort.Hvis du har brug for andre oplysninger, er du velkommen til at nå ud til vores team.

Retur og Exchange:

1. Callizio garanterer, at alle produkter, som vi producerer, er fuld af kvalitet, som vi har lovet.Vores kvalitetskontrol afdelingen vil undersøge, om dit produkt to gange, før vi sender pakken.Du vil ikke modtage nogen kvalitetsmangler.

2. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, selv om det ikke har nogen kvalitet problem, du er i stand til at returnere varen for en ombytning eller penge tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer de poster.Men vores værdsatte kunder skal informeres om, at de er ansvarlig for alle shipping gebyrer, og det produkt, som du har modtaget, bør ikke anvendes.

Feedback

1. Deling af din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Giv os venligst din positive feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores sko og tjenester.Hvis det er muligt, at dit billede med dine nye sko, vil gøre os så glade!

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, bedes du behøver ikke give os dårlig feedback direkte (Din dårlige feedback, der vil skade os dybt), bedes du e-mail til os.Om dine bekymringer, vi vil helt sikkert give dig en tilfredsstillende løsning, og gøre dig 100% tilfreds.

Kontakt Os

Kontakt os, når du glad shopping.Alle e-mail eller beskeder, vil blive besvaret i 24 timer.

Shopping-Guide for Callizio Kunder

Du placerer en ordre.Så, vi modtager din ordre.Vi vil være venter på betaling, som www.2convert.dk vil frigive.Efter der er, vil vi forberede din ordre.Så, vi vil pakke din ordre på vores lager omhyggeligt.Det fragt firma vil afhente din ordre fra vores lager.De vil fuldføre fragt procedurer og enplane dem, at Det er tid for Flyvning 321towards Destination Land, vil Der være fortoldning proces i modtagerlandet.Din ordre vil blive truffet af de lokale fragt firma.Endelig, at dit produkt er "Leveret"...


  • Mønster Type: Solid
  • Indersål Materiale: Bonded Læder
  • Oprindelse: TR(Oprindelse)
  • Sæson: Sommer
  • Mærke: Callizio
  • Lining Materiale: Ægte Læder
  • Lukning Type: Lace-up
  • Navn På Afdeling: Voksen
  • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
  • Øvre Materiale: Ægte Læder


Chrisey1991
2021-05-13
5/5
At first glance, the shoes look good, sewn qualitatively. Size fits. Let's see how they show themselves in the sock. The color is pleasant-dark blue. Suitable for a wide leg.
Konstanciya2311
2021-05-06
5/5
Thank you very much, good quality just a bomb))

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer