Tags: udskærings-stempel kit, grøn blomst, frø, nitte gravering læder, metal læder frimærker, 3d-center, gummi stempel, klar blomst stempel, leathercraft værktøjer medium, læder arbejdsplads, rustfrit stål smykker.

kr107.30 kr134.13
  • På lager
  • w157189


Om SOZO

Hej alle, vi er sozo Leathercraft værktøjer.Vi har været involveret i F & U og salg af håndlavede lædervarer og hand-made læder udskæring professionelle værktøjer, der siden 2011. Alle de produkter, vi sælger, er fremstillet af vores egen fabrik.Vores produkter indtager størstedelen af markedet i det professionelle felt af håndlavet læder udskæring i Kina, fordi vores værktøjer er fine, krav til produktionen er høj, og prisen er rimelig.Vi har solgt dem i Kina i mange år, fordi vores værktøjer er fremstillet af 304 rustfrit stål med CNC-teknologi.Den tid at udskrive af hvert stykke er meget lang, så levering er altid en mangelvare.Men vi mener, at vi skal introducere dem til dig, hvis du kan lide.

Teknologi: CNC fine udskæring

CNC engraving er en af de mest sofistikerede udskrivning værktøjer.Sagsbehandlingstiden for hver udskrivning er lang.Det er de såkaldte langsomme arbejde, producerer fine arbejde.Det er udhugget i rustfrit stål med en meget skarp kniv hoved.Kniven på hovedet er meget let at bære.Det er nødvendigt at gøre, andet og tredje gange for at sikre den finhed.Hver udskrivning er markeret med en høj effekt forstørrelsesglasset, inden de forlader maskinen.

Materiale: 304 rustfrit stål

Efter en lang række materialer sammenligning, selvom 304 rustfrit stål behandling er den mest vanskelige, men dets hårdhed er høj, så vedligeholdelse performance er mere fremragende, levetiden er den længste.

Integreret pole: hele pole drejning

Den svejsede pole er meget let at fraktur, når der bliver hamret.Selv om den integrerende stang nødt til at droppe det meste af materialet bil for hele bar, prisen er høj, men den integrerede stang er holdbar.

R & D: fine data

Fordi printhoved er også fint, det er umuligt at bestemme den værdi gennem måling, så hver udskrivning er justeret til korrekte data i utallige korrektur, prøve og redo.

Polering: fuld manuel polering

Bygger på erfaring med at bruge udskrivning værktøjer, polering master kan ikke kun for at sikre gennemsigtigheden af udskrivning, men også undgå at spise ko skjule i processen med at bruge, for at opretholde den finhed i størst muligt omfang.

1.Forskning og udvikling af ideer

frø

Frø værktøj er det sidste der mangler i værktøjet af sozo Sheridan Stil.Generelt, jo større en halv blomst hjerte er kombineret med radioaktivt frø værktøjer.Da jeg først learnedSheridan Stil, min mester har lært mig, at den mest traditionelle måde var at bruge et frø af ved krydset af blomst i knop og blomst, stilk, så for mig er det dybt rodfæstet.Sammenlignet med den traditionelle frø værktøjer, vores kendetegn er, at perlerne er mere buttet, stråling overflade er bredere, og den stråling tekstur er skarpere.Derfor, selv om størrelsen er lille, behandling nøjagtighed og krav er ikke små.Den specifikke virkning kan ses i følgende figur.

2.Oplysninger om produktet

Bemærk: der kan være en fejl i manuel måling.Der henvises til den virkelige genstand for nærmere oplysninger.

3.Detaljeret visning

Læs Før Du Køber

- Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. -Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke. -Når du ikke kan finde alle vare du havde bestilt,skal du ikke smide nogen af emballagen, og kontakt os straks. -Sælger accepterer kun refusion for følgende årsager: A. Kvalitet problem B. Sende den forkert farve,forkert vare, C. Package skader eller tab -Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden for 7 dage for en resplacement eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.Den shipping gebyrer er betalt af køber.NÅR DU KØBER DENNE VARE,DET VISER AT DU ER ENIG I DISSE FORORDNINGER,TAK!


  • Mærke: SOZO
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: 304SS


Allyscherbovich
2021-06-29
5/5
Professional tool, they really like to work. Packing is very good, delivery about a month. Many thanks to the manufacturer and the store for a good tool! Shop recommend!!!
Natali2801
2021-06-29
5/5
Professional tool, they really like to work. Packing is very good, delivery about a month. Many thanks to the manufacturer and the store for a good tool! Shop recommend!!!

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer