Tags: hvid skål afløbsbakke, køkkenrulle holder, skål afløbsbakke køkken, pladereol, udvide skål torrestativ, afløbsbakke rack, skål afløbsbakke metal, bestik holder hund, skål afløbsbakke rack, skål afløbsbakke.

kr198.84 kr342.82
  • På lager
  • w172265


[100% Rustfri & Stærk Ramme]: køkkenet skål stativet er lavet af fremragende aluminium, der beskytter den mod rust, og er lettere og mere holdbare end andre lignende rustfrit stål skål stativer.Den lille skål torrestativ har fire gummifødder, som vil forhindre at glide og beskytte din vasken og bordpladen mod ridser og chips.

[Hurtig & Perfekt afløbssystem]: Nem tømning bord er designet med den perfekte pitch, for at undgå vand, samle stativet.Justerbar afløb kanal drejes 180°, og som er perfekt dræning for at lede vand direkte i vasken.Dette giver dig flere placeringsmuligheder for at passer bedst til dit køkken og håndvask miljø.

[Multi-Funktionelle]: skålen sien med en robust metal konstruktion, så du kan holde diverse porcelæn i fuld størrelse middag plader, skåle, pokaler osv.Den ene side har en aftagelig redskab holder til organiseret og separat tørring. 4 side kroge, som er perfekt til vin briller, tumblere, krus, kopper, og drinkware.Kopholderen er anti-ridse og vil forhindre ridser.

[Pladsbesparende og Nem At Rengøre]: Den stabile afløb bestyrelsen er mindre i forhold til almindelige aftapning bestyrelser.Bestik og service kan nemt arrangeres.Den retter torrestativ er perfekt til en lille familie.Alle dele er aftagelig for nem rengøring.Du må ikke placere i en opvaskemaskine.

[Praktisk]: skålen tørring rack med et dræn bestyrelsen vil holde dit køkken bordplader gratis fra dryp og spild.Gør opvask mindre af en opgave.Dette unikke aluminium er et perfekt supplement til dem, der har kobber køkken tilbehør eller indretning, fylder minimalt på køkkenbordet og perfekt til små køkkener.

farve: blå + sølv/rød + sølv/sort

Materiale: aluminium

størrelse: 42x30x14cm

Pakkens Indhold:

1 x Storage rack

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.


  • Materiale: Metal
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer