Tags: apex legende cosplay, brændstof lightere, bælte clip-wallet, collectible benzin lightere, bullet-rør, zippo, star benzin lightere, flint, keychan, bindemiddel klip små.

kr34.20 kr62.23
  • På lager
  • w178813


Varm påmindelse : 1. Nye petroleum lettere olie,skal være selv-tankning at bruge. Butikken har et salg,i tilbehør; 2. Petroleum lettere beklædning indvendig korrosion er generelt et normalt fænomen,der er i overfladen behandling af resterende kemisk agens, med svejsning forårsaget. Mens vi er i daglig brug,vil ofte stik friktion,mens den mere hård sex af den interne struktur,befordrende for den frie bevægelighed af fastgørelse,ikke for løs. Så du skal ikke gå til specifikt den kaliber inde til at gøre den landskabsarkitektoniske proces. Hvis du bruger støder bevægelse opveje den løse situationen,gør maskinen Kerne er trukket ud,en lys banke bevægelse side i bunden. Derefter læsses på OK.

Tankning trin:

1. Åbn dækslet;

2. Udgående bevægelse;

3. Hovedet,der er åben i bunden af bomuld pad,eller fra bunden af puden hul i injektion af petroleum.

4. Optankning er gennemført,skal du indsætte den bolig,der både kan bruges.

5. Note 8 point fuld af både,ikke kan være alt for overstrømmende ud,for første gang at bekæmpe ilden skal du være opmærksom på sikkerheden,fordi der kan være en overflod af olie-og få hele kroppen i brand.

Særlige minde,forhandler i petroleum lettere usolgte ikke bruge de tilfælde,ikke tankning. Første tankning efter forbrænding vil medføre, at den bomuld Core Sort,i den gamle maskine til det samme,du kan ikke acceptere,i øvrigt efter påfyldning af brændstof anvend ikke,årsagen til at antænde den nedgang,efter en dårlig bekæmpe ilden.

Inde i kabinettet er der rust er fælles normale fænomen,der er i overfladen behandling af resterende kemisk agens, der er forårsaget,mens vi er i daglig brug,vil ofte stik friktion,mens den mere hård sex af den interne struktur,befordrende for den frie bevægelighed af fastgørelse,ikke for løs. Så du skal ikke gå til specifikt den kaliber inde til at gøre den landskabsarkitektoniske proces. Hvis du bruger støder bevægelse opveje den løse situationen,gør maskinen Kerne er trukket ud,en lys banke bevægelse side i bunden. Derefter læsses på OK.


  • Technics: Lak
  • Model-Nummer: 2106301347
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Metal


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer