Tags: følte board planner, pvc-planner bestyrelsen, vintage planner bestyrelsen, magnet tavle, planner bestyrelsen simpelt, metal planner bestyrelsen, bærbare white board, glas whiteboard, whiteboard, tavle hvid.

kr92.49 kr171.31
  • På lager
  • w184108


Beskrivelse

Denne lille tør slette bord, er ikke for stor eller for lille, til at stå på et skrivebord eller et bord til at skrive på og let nok til at bære rundt på.Dette magnetisk white board er en fantastisk måde at holde dine ideer og påmindelser lige ved hånden.Det kunne være multitaske arbejde i bestyrelsen, er fristen minde bestyrelsen, til at gøre listen bord, opslagstavle, memo bord, børnene tør slette staffeli osv.

Funktioner

- Mærke: STOBOK.

- Farve: Som vist.

- Materiale: Aluminium Legering, Magnet og Pap.

Bord Størrelse: 36 x 28 x 0.8.

- 360° VENDBAR: pre-installeret whiteboard staffeli justerer efter den perfekte betragtningsvinkel, værktøjer, der kræves.

- DIMENSIONER: Den Perfekte Størrelse til at sætte på dit skrivebord, bord, eller en bordplade til at efterlade noter, påmindelser og beskeder.

- MARKØR: Kommer med en kaffefaciliteter, kan du skrive, så snart du får bestyrelsen, nødt til at købe den markør, og rengøring klud separat.

- DOBBELT SIDER: To sider til at skrive.Bagsiden er den samme som den forreste overflade for at skrive, to gange område, mere plads til at skrive ned, med fremragende ydeevne.

- U-STAND: Aluminium stå.Buet og glat stå dreje hjørnet, sørg for, at dine hænder sikkert, også holde bordet, sikker mod ridser.

- 360° rotation til nemt at skrive på forsiden og bagsiden.

- Let at bruge, skrive og slette.Multifunktionel og glat skriftligt.

- Lang levetid og kan genbruges.

- Varm Tip: Kære køber, som følge af belysning effekt, skærmens lysstyrke, manuel måling, osv., der kan være nogle små forskelle i farve og størrelse mellem billedet og den faktiske vare.Håber inderligt, at du kan forstå!Tak!

1 x STOBOK Magnetiske Tør Slette Bord, 1 x STOBOK Magnetisk Tør Slet Markør 1 x STOBOK rengøringsklud


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer