Tags: dog for, hlbb hundehalsbånd, yorkie hvalp tilbehør, hvalp farve krave, cat toy, kat tilbehør scool, adresse chihuahua, døren gato -, dog, pet anti tilbehør.

kr18.31 kr25.11
  • På lager
  • w188173


Søde Blonder Prinsesse Kat Hund Pet Krave Halskæde Tilbehør Chihuahua Hvalp Killing Halsbånd med Kugler Justerbart Kæledyr Bowtie Gave

Mange Spørgsmål om Dropshipping Service Er Som Følger:

1.Hvor mange ordrer du kan håndtere per dag?

vi er en stor virksomhed i Shenzhen,Kina,med et stort lager, der kan håndtere store ordrer hver dag.Vi sender utallige pakker hver dag.Vi kan garantere for, at du anmoder om.

2.Hvor hurtigt kan du behandle ordrer?

Vi vil arrangere forsendelse så hurtigt som muligt efter du betale for.Prioriteret levering til dropshipping for

3.Kan du sende ordren uden kvitteringer,fakturaer og salgsfremmende tilbud inde i pakken?

Absolut!Ingen fakturaer,kvitteringer,kampagnetilbud, hvis du efterlade noter på ordren(hvis du ønsker det,kan vi give.)

4.Hvis du har brug for andre produkter?

Vi kan give de fleste produkter, du har brug for så meget som possible1.Hvis du har andre spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os.Vi er meget taknemmelige for, at samarbejde med dig.

5.Vi kan støtte CSV/Excel-Fil Dropshipping.

6.Der er ingen der er begrænset lager til at opfylde ordrer på daglig basis

100% Helt nye og høj kvalitet Stof: Blonde Pleje vejledning: vand, vask, ingen blegning Passer Til:Katte, Kanin Hvalp Produkt i prisen: En pet krave.

Bemærk:

Hvis Du Modtager Pakken Brudt, Du Behøver ikke Åben konflikt og Forlade Negativ Feedback, Bedes du Kontakte Os Først, Vi Vil Beskæftige os Med Det, så Fortvivl ikke !

1. På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

2. Lad 1-2 cm forskelle på grund af manuel måling.

Retur & Refusion:

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER !

2.køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige vilkår, varer, der er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for beskadigede eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer, tu returnere varen.

3. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer specifik grund til returneringen, og din ordre ID.

4. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.2convert.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.


  • Funktion: Personlig, med blonder bolde
  • Type: katte
  • Materiale: Organza
  • Dekoration: Blonder
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Passer Til: katte, Kanin, Hvalp
  • Er Smart Enhed: No


Kxada 89
2021-06-21
5/5
Very fast delivery to Mexico, and very beautiful, I ordered medium size for a 3 month Shih Tzu puppy.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer