Tags: fiskeri tang til fiskeri, spinning nederdele, fly reel saltvand, kunstige fiskeri spining, fuji-hjuls sæde, daiwa lt, real casting reel, Piscifun, abu garcia revo, carretilha shishamo.

kr184.28 kr190.00
  • På lager
  • w189025


Produkt konfiguration

Opgraderet model HF500-9000, 12-aksen.Alle er udstyret med all-metal wire kopper, all-metal push-knappen for at folde vippearme, og metal håndtag.Integreret opgradering, mere robust og holdbar, og føles glattere.

1.500 og 1.000 typer er små, der er egnet til tømmerflåde polakker og korte rock polakker.

2. Modeller 2000, 3000, 4000 og 5000 er mellemstore, velegnet til rock polakker, luya polakker, og havet polakker.

3.6000 og 7000 er store, velegnede til havet polakker

4. Model 8000 og 9000 er ekstra store.Velegnet til lange afstande støbning stænger og båd fiskeri.

1.Varm påmindelse: der henvises til fiskeri hjul snoede mængde parametre, før du kan vælge den ønskede model.Tak!

2.Bemærk: HF500 og HF1000 ikke har runde gyldne dekorative stykker på begge sider af det vigtigste organ, og der er ingen gylden dekorativt stykke på aflæsning og vride dækslet, skal du vide, tak!

Vores service

1. Din lokale tid er forskellig fra den gang af det land/region, men ifølge China tid, vil vi give professionel service fra 7 am til 12 pm uden at forsinke din virksomhed.

2. Efter at have modtaget din ordre, vil ordren blive sendt til produktion værksted, og vi vil arrangere din ordre så hurtigt som muligt.

3. Før du køber, hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os først, vi vil give dig det mest tilfredsstillende svar og give dig den mest rimelige forslag.

4. For at lette vores transaktioner, vi kan acceptere andre betalingsformer.

5. Før levering af vores virksomhed, alle produkter har bestået kvalitetskontrol, og gik.

6. Vi kan tilpasse det produkt, logo i henhold til dine krav.

7. Før du har modtaget varen, vil vi minde dig af shipping-status på pakken og undgå tab af pakken.Når du modtager varerne, hvis du har nogen spørgsmål, vi vil beskæftige os med det til dig så hurtigt som muligt.

8.Om vores butik: Du kan følge eller indsamle vores butik, fordi vores butik vil give mere rabat for fans af butik fra tid til anden, behøver du kun at flytte din lille finger, du behøver ikke at betale enhver pris.I modsætning, du kan få noget mere gavnlige end andre købere.

9.Tak for din støtte!Velkommen til at købe fra os!Hvis du ønsker at købe mere end den mængde, vi er anført, kontakt os venligst.Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Spørgetiden

1. De modtagne produkt har problemer med kvaliteten, hvad skal jeg gøre?

Svar: Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores produkter.Vi vil nøje overvåge alle led af produktion og nøje kontrollere kvaliteten af produkter før afsendelse.Derfor muligheden for produktets kvalitet problemer, er meget lille.

Hvis produktet har problemer med kvaliteten, måske du har travlt med andre ting, men fortvivl ikke, du kan vælge at kontakte os på ethvert tidspunkt.Men den tid i Kina er forskellig fra dit land.Når du kontakter os, måske vi sover, men vi vil svare dig så snart vi går på arbejde.Vi vil give dig den bedste løsning, og håber, at vi kan have mere venligt samarbejde, og vi vil fortsætte med at støtte hver af dine projekter.Tak skal du have.

2. Jeg håber, at sælgeren vil sende varerne til min Kinesiske agent.hvad skal jeg gøre?

Svar: Du kan kontakte os direkte, kan vi sende varerne til det angivne sted i henhold til dine krav.Den samlede pris, der er sendt til andre dele af Kina vil være lavere end den pris, der sendes til dit land/område.

3. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg støder på nogen problemer før og efter køb?

Svar: kontakt os, vil vi give dig den mest professionelle service håber vi, at kunne hjælpe dig med at forstå produktet og hele transaktionsprocessen.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Fangstmetode: Spinning
  • Gear Forhold: 5.5
  • Model-Nummer: AQ
  • Fiskehjul Type: Fjern Hjulet
  • Stilling: Ocean Båd Fiskeri, Ocean Rock Fshing, Ocean Beach Fiskeri, Reservoir Dam


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer