Tags: møllen peber, korn mølle, kværn salt, majs korn mølle, kværn peber, møllen salt, kaffekværn mølle, kaffekværn, manuel, side mølle, batteri salt.

kr82.70 kr118.17
  • På lager
  • w196287


Batteridrevet Salt Og Peber Kværn Sæt El-Automatik Én Hånd Salt Peber Mølle Med Lys

PRAKTISK ENE HÅND DRIFT: høj kvalitet salt og peber kværn er batteridrevet og utrolig nem at bruge, med intelligent ét-side design, så du kan smag til din mad med blot et tryk på en knap,automatisk møller skal 6AA ikke-genopladelige batterier hver.

JUSTERBAR RÅHED: De keramiske kværne har forskellige niveauer af drift for at sikre, at alle behov er opfyldt, ud over den indbyggede lys sikrer, at alle dine måltider vil blive krydret til perfektion, vinkelslibere kan bruges ikke kun med Himalaya Salt og Sort Peber Peberkorn, men med andre krydderier som godt.

FULDT UDSTYRET OG er BYGGET til AT holde : Høj hårdhed fødevaregodkendt plastik krop med en robust gennemsigtig akryl opbevaring plads, god slidstyrke og korrosionsbestandighed for en længere levetid.Den styrke roterende motor, nægte at stå, selv de sværeste red salt.

BEDSTE FERIE GAVE: Dette elegante slanke grinder er ideel til madlavning i køkkenet og grill BBQ udenfor og en stilfuld tilføjelse til dit køkken og spisebord.


  • Model-Nummer: peber fra kværn
  • Mills Type: Salt & Peber Møller
  • Materiale: Metal


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer