Tags: lim pistol, hot, batteri varmepistol, trådløse lim pistol, Power Station, lim kanoner trådløse, caulk pistol, bravo team, caulk pistol batteri, hær, navy seals, 9mm luft pistol.

kr817.03 kr907.80
  • På lager
  • w21744


Funktioner:

【Effektiv varmeafledning】Effektiv varmespredning, effektivt forhindre, at brændende maskine.

【Trinløs hastighed justering af gear】Ensartet tryk, nemt kan styre hastigheden afhængigt af behovet, kan også vælge at spille, mens du justerer.

【Selvlåsende skift-knappen】En knap, der styrer drift er en funktion af den udløsende faktor.

【LED lys】området er belyst og konstruktion er hurtig, praktisk og nem at lim.

Automatisk vende tilbage til den maskine udledning, stopper det automatisk vende tilbage til den maskine udledning og tilbage for at forhindre udsivning af lim dråber.

【Fortykket gummi buffer tryk stykke】Gummi beskyttelse stykke kan øge buffer, forbedre levetiden af push-rod og interne gear.

【Ergonomisk Design】Udviklet til at levere materialer glat og præcist,det er let at bruge og giver gode resultater.Håndtaget er lavet af ergonomi ABS plast, som er behageligt for lang tid at bruge.

【Bredt Program】Egnet til balkon døre og vinduer,badekar og aircondition hul.Ideel til kalfatring, påfyldning, lukning og isolerende små huller.

Specifikationer:

Farve: Grøn

Plug: US Stik EU Stik(Option)

Batteri antal: 1pc, 2stk(Option)

Batteri kapacitet: 2Ah

Fuld opladning: 3 timer

Max.Fremdrift: 680±50 KG

Foder: 6,9 mm/s

Slaglængde: 355 mm

Længde: 660 mm

Type af glas, lim: Strukturelle lim og påfyldning af lim

Produkt størrelse: 35.5x7x23cm/14x2.8x9"

Pakke Inkluderet:

1 x Elektriske sy-lim maskine

1 x / 2 x Batteri(Option)

1 x Adapter

1 x Tilbehør kit

1 x Max

Bemærk:

1. Når temperaturen er lavere end 20 grader, skal du sørge for at varme limen og varme det i varmt vand på 60-70 grader i ti minutter.Den elektriske lim maskine er en erstatning for den lim manuel maskine til at hjælpe dig med at spare tid og kræfter.Den kraft, der er kontinuerlig, og den kraft er stor.For at forhindre lækage af røret fra brister, vi har sat et program til beskyttelse.Når trykket er for stort, vil det automatisk trække sig tilbage.Gælder ikke svært lim.Varme-slangen for at reducere modstanden i lim.

2. For at undgå lim lækage, skal du holde foran tryk stykke lidt svingende til en vis grad.Hvis der er lim på push-stykke, tørre det i tide til at undgå tryk stykke er stivnet af limen, og kan svinge.

3. Hvis lim er farvet på skruen raceway, kan du tørre det af i tide til at forhindre lim fra at indgå i den overordnede struktur i maskinen (en klud dyppet i en lille mængde alkohol til at tørre)

4. Efter brug i en periode, kan du anvende en lille smule smør på den skrue, raceway for vedligeholdelse (ikke tilføje flydende smøremidler såsom motorolie)

/ Om /

Levering Til Tiden

Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid

Længere Beskyttelse

15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse

Ekstra Afkast

Vende tilbage ethvert produkt,er det kun dem, der er i perfekt stand

Garanteret Kvalitet

Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.


  • Brug: Renovering Team
  • Certificering: CE
  • Strømkilde: Batteri
  • Nominel Spænding: 110/220V
  • Model-Nummer: H65507
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: DOERSUPP


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer