Tags: kraftpapir tak, krans af filt, blomst buket papir steg diy til scrapbooking, flag og flagdug masse, papir pompon, label tak, custom print tak.

kr17.80 kr24.73
  • På lager
  • w2611


Funktioner:

1. Smart Design: Elegant og forfriskende Runde klistermærker, lavet af foto-grade papir med permanent klæber.Perfekt finish til at Takke dig kort og kuvert emballage.

2. Premium Kvalitet: Høj lys-ikke-giftige mærkat plus høj kvalitet lim, holde din deco lyse og skinnende for lang levetid.Præg på disse etiketter med en markør er heller ikke noget problem.

3. Let at Bruge: Leveres i ruller, så kan du nemt distribuere og gøre din deco mere attraktiv.Peel off og holde, uanset hvor du ønsker.Selvklæbende klistermærker.Klæber godt på papir, skjorter, plastikposer og de fleste overflader.

4. Flere Anvendelser: Har et hjerte af thanksgiving og dele med dine venner og familie, alle dine kære, lad disse små ting minde din taknemmelige hjerte.Perfekte touch til kuverter og emballage.Velegnet til festival invitationer, graduering part og forskellige arrangementer .

5. Omfatter: 500 PC ' er i 1 rulle.Hver foranstaltninger 1" i diameter.Tak til perforering linje, kan du nemt dele dem ind i bestemte beløb til dine behov.

Beskrivelse:

Størrelsen af de enkelte mærkat er ikke stor eller lille, og den runde design er velegnet til at holde sig til forskellige poser eller papir.

Specifikationer:

Farve: multicolor

Type: Print + Mønster

Størrelse: 1 " /25MM

Materiale: selvklæbende papir

Pakke Inkluderet:

500pcs* Klistermærker

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Andre


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer