Tags: plastik sprøjte, sprøjte, kage dyser sæt, gadget køkken, køkken værktøjer gadgets folie, kage udsmykning værktøjer metal sæt, v-dyse, store rør, dyser sæt, kage rygende pistol, ekstruder fondant plast.

kr4.00 kr7.44
  • På lager
  • w2652


Beskrivelse:

Funktioner:

1.Et sæt af 8 munden bagning squirt ; længde på 17,5 cm* bredde 6cm* højde 4.8 cm, er det sjovt at dekorere cookies, kager og kager

2.Stor dekoration og håndværk: Vores plast klemme flasker er ideel til dekoration af royal icing og gelé, samt alle andre glasur og gele.

3.Disse flasker gøre det let at anvende, flormelis og gel til kager, slik, kiks og kager.Også anvendes i produktionen af hvide og gule lim til træ.

4.For fødevarer, krydderier og salat dressinger: Flasker kan bruges til dressinger, salat dressinger, saucer, grill, olier og andre krydderier, der anvendes i madlavning og tilberedning af mad.

Brug Metode:

Læg den klargjorte dejen i blomst montering pistol (gennemsigtig sektion i midten er den container), skal du installere munden af blomsten montering pistol, du kan lide, drej dækslet under the gun krop, og tryk på håndtaget til den blomst montering pistol nedad, så du nemt kan klemme ud af alle former for regelmæssig, ensartet og unikke mønstre~

Selvfølgelig, det kan også bruges ved montering af blomster.Brugen svarer til at lave cookies.Efter piskning, lys creme kan sættes ind i fatningen pistol til at montere forskellige mønstre.Det er let at rengøre og kan direkte vaskes med vand.

Ingen grund til at bekymre sig om rengøring.

Alle komponenter i montering pistol er som følger: en af de vigtigste maskine, otte montering af dyser i forskellige farver (cabriolet)

Specifikationer:

Produkt Navn: Otte-stykke Blomst montering af enheden konfiguration af enheden

Specifikationer: cirka 17,5 cm i længden og 4,2 cm i diameter

Materiale: ABS plast

Anvendelse: anvendes til at lave kage figurer, dekoration af blomster, osv.

Funktioner: mad-grade plast, rene og velholdte, multi-formål med ét skud, ingen lækage af blomster, enkel betjening

Pakke Inkluderet:

Blomst montering enhed*1,Dyse*8


  • Funktion: Øko-Venligt
  • Model-Nummer: Blomst monteringsudstyret
  • Kage Værktøjer Type: Udsmykning Tip Sæt
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast
  • Certificering: CE / EU, CIQ


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer