Tags: rf splitter, sonoff, filter, højttaler for satellit, rf transistor, rf, lego pokemon, nobsound, lego ninjago, lego ninjago robot.

kr52.76 kr87.91
  • På lager
  • w3125


Funktioner:

1.RMS-11 giver en +24 dBm tredje-for opfange punkt: for -10 dBm LO strømforbrug uden behov for en high-power LO driver og uden den tilsvarende afskærmning og isolering af problemer, hvilket resulterer i bedre præstationer ved passiv mixere Systemets ydeevne, reducere omkostninger.

2.Mixeren er designet for enkelt-forsyning drift: RF, HVIS og LO porte med DC isolation kondensatorer, nem at bruge.RF-og LO-input fungere i op til 1900 mhz.HVIS output er en enkelt endte spænding output.Med 250 MHz output båndbredde.En enkelt modstand er forbundet mellem benene UD og FB bruges til at indstille gain.

3.Forstærkeren har en lav DC offset egenskaber: som kan bruges til DC-base-band frekvens konvertering og quadrature amplitude demodulation og andre DC-koblede applikationer.

4.Mixer-udgang forstærker og den bedste impedans: mixer SSB støj tallet på 70 MHz 10.3 dB.I modsætning til passiv mixere, RMS-11 ikke har indskudstab, eliminerer behovet for en ekstern dupleksenhed, og kræver ingen passiv opsigelse .

5.Der er ingen indskudstab: ingen ekstern duplex-enhed.

Beskrivelser:

1.Det er en RMS-11 5-1900 mhz RF radiofrekvens Op Og Ned Frekvens Konvertering Passiv Mixer-Modulet.

2.Kompakt design, nem at installere.

Specifikationer:

Farve:Grøn

RF: 5-1900MHz

Ned: RMS-11

Størrelse: 45 * 45 mm

Pakke inkluderet:

1 x RMS-11 5-1900 mhz RF-Mixer

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.


  • Certificering: Ingen
  • Mærke: ONLENY
  • Forbindelse: Stik I
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer