Tags: yzf 125 hjul klistermærker.

kr34.39 kr48.44
  • På lager
  • w3756


Bullet Punkter: 1、Premium Materiale: skallen er lavet af ABS højstyrke materiale, som er stærk og holdbar.Gear og børste indersiden roterer jævnt, hvilket sparer kræfter ved rengøring.

2、Praktisk Rengøring Værktøj: chain cleaner rengøre grus knyttet til kæde og tandhjul.

3、Nem at Bruge: Let at bruge, ingen grund til at fjerne cykel kæde, skal du blot installere chain cleaner under cykel kæde, put vaskemiddel ind i apparatet, skal du holde chain cleaner med din venstre hånd, og drej derefter pedalen mod uret med højre hånd for at rense.

4、Spar Tid: cyklen chain cleaner kan bruges mange gange uden at forbruge en stor mængde af smøremiddel og rensevæske, så det kan spare tid og energi.

5、Bred Anvendelse: Velegnet til alle former for cykler, som mountainbikes, osv.Det kan rense kæden hurtigt og nemt, hvilket gør cyklen svinghjul, kædehjul, og kæden til at ligne nye.

Funktioner:

Premium Materiale: skallen er lavet af ABS højstyrke materiale, som er stærk og holdbar.Gear og børste indersiden roterer jævnt, hvilket sparer kræfter ved rengøring.

Praktisk Rengøring Værktøj: chain cleaner rengøre grus knyttet til kæde og tandhjul.

Let at Bruge: Let at bruge, ingen grund til at fjerne cykel kæde, skal du blot installere chain cleaner under cykel kæde, put vaskemiddel ind i apparatet, skal du holde chain cleaner med din venstre hånd, og drej derefter pedalen mod uret med højre hånd for at rense.

Spar Tid: cyklen chain cleaner kan bruges mange gange uden at forbruge en stor mængde af smøremiddel og rensevæske, så det kan spare tid og energi.

Bred Anvendelse: Velegnet til alle former for cykler, som mountainbikes, osv.Det kan rense kæden hurtigt og nemt, hvilket gør cyklen svinghjul, kædehjul, og kæden til at ligne nye.

Funktioner:

Giver hurtig og nem rengøring, stærk og holdbar, den ydre skal er fremstillet af ABS højstyrke materiale, redskaber, børste indersiden roterer jævnt, sparer indsats, når rengøring, har mindre modstand, hvilket gør chain cleaner.

Tips: ved rengøring af kæde, det er bedre at bruge petroleum/diesel/rengøringsmiddel og så videre, og så bruge fortyndet rengøringsmiddel til at rengøre kæden.Brug kæden olie til vedligeholdelse efter tørt.

Specifikationer:

Navn: Mountain Bike Chain Cleaner

Materiale: ABS med høj styrke harpiks shell

Størrelse 18*6.5*3cm/7.09*2.56*1.18 i

Kvalitet: 3D hængende rengøring morgenkåbe, bekvemt-og ikke beskidte hænder

Packing Liste:

1*Kæde Skrubber

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der kan være en vis farveforskel, skal du forstå.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

1) WORLDWIDE SHIPPING.. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2) S&H IKKE INDEHOLDER OPGAVER, købere vil være ansvarlig for eventuelle lokale skatter eller andre import gebyrer.

3) Ordrer, der blev behandlet inden for de lovede dage efter betaling kontrol.

4)Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adresser SKAL passe til din leveringsadresse.

5) De viste billeder er ikke de faktiske emne, og er til vores reference.

6) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

7) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 39 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

8)Du kan spore din tracking-nummer på http://www.17track.net/en eller du kan se den tracking oplysninger i henhold til din ordre online.


  • Mærke: LACYIE
  • Model-Nummer: Cykel Kæde Renere Cykel Ren Skrubber Vask Værktøj
  • størrelse: 18*6.5*3cm/7.09*2.56*1.18in
  • Kvalitet: 3D hængende rengøring box, praktisk og ingen snavsede hænder
  • Navn: Mountainbike Chain Cleaner
  • Materiale: ABS-høj-styrke harpiks shell
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer