Tags: øl, launcher øl oplukker, lille vinkøleskab, vktech vægmonteret oplukker, bolden basketball, fridg magnet, beaded brevåbner, pocket slingshot, skull bottle opener væggen, flaske capper.

kr38.90 kr76.28
  • På lager
  • w7182


velkommen til vores butik Efter indtastning af den butik, du kan modtage kuponer, jeg håber, at du kan tage dine favorit produkter, jeg ønsker dig en glad shopping.

Noter : Kære venner, på grund af den seneste epidemi, der er for mange pakker i post kontorer i forskellige lande.Efter pakken er transporteret normalt, logistik oplysninger kan ikke findes inden for en kort tid.Vær forvisset om, at pakken kan blive transporteret normalt, men logistikken oplysninger er muligvis ikke opdateret i tide.I særlige perioder, kan der være særlige omstændigheder.Tak for din forståelse.Følgende er oplysninger om produktet:

Specifikation: Bord størrelse: 20*8*5CM / 7.9*3.1*2" Produkt vægt: 480G Produkt materiale: sort valnød + metal hvid box Emballage omfatter 1x oplukker Bemærk: på Grund af manuel måling, lad farven af de elementer, der vises i 1-2cm fejl foto for at vise nogle forskelle på den computer, skærm fordi skærmen er ikke kalibreret samme Funktion højdepunkter: 1.100% helt nye og høj kvalitet. 2. Nem at finde de nødvendige elementer, der ikke længere er nødt til at slå over feltet i skuffe 3. Denne vægmonteret oplukker er egnet til enhver lejlighed.Den ultimative gave til mand, far, forælder eller onkel, til housewarming, fødselsdag eller jubilæum.De vil absolut elske denne gave! 4. Udføre stærke magnetiske montering på køleskab eller enhver metal overflade, eller bruge lim leveres i pakken til at installere det på væggen.Magneten er så stærk, at den ikke bevæger sig eller glide af monteringsoverfladen, når en kraft, der er anvendt.Gummi pad på bagsiden kan bruges sikkert på alle overflader uden risiko for skader.Om feedback: Vi opretholde en høj standard af kvaliteten af 5 stjerner og stræbe efter 100% kundetilfredshed!Positiv feedback er meget vigtig for os.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback.Så vi kan løse problemet på tilfredsstillende vis.


  • Funktion: Øko-Venligt
  • Model-Nummer: JJ2025263
  • Oplukkere Type: Øl
  • Metal Type: black walnut + metal hvide boks
  • Type: Oplukkere


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer