Tags: label printer termisk, portabl printer, mini nøglering, cat toy, kawaii, dtf, printeren, brother-printeren, adapt bluetooth, farve laserprinter.

kr43.86 kr54.86
  • På lager
  • w73113


APP - Funktionalitet- Connect "iprint" APP

Gør ikke kun at udskrive mere sjov, men også en god assistent til at forbedre effektivitet!

DIY-Udskrivning - Udskrivning, hvad du vil!

En dejlig gave til alle!

** Lave sjove bemærkninger med printeren, der er masser af fantastiske liv præstationer, der fortjener at blive værdsat, fejret, og fælles.Hvorfor ikke efterlade en note til din kæreste eller børn!Alle elsker en sød bemærk!

** Printere dine mål, dine drømme, de ting du ønsker at gøre, og husk med en Post-it printeren.Print nogle vare klistermærker til hurtigt at skelne mellem dine ting, så du også kan organisere, forenkle og forskønne dit liv.

Dette er en fantastisk lille-håndholdte printer. (Er det bare om de passer i din hule hånd.) De fotos, udskriv i sort og hvid, men er stadig sjovt.Printeren bruger blå tand, så du behøver ikke at tilslutte printeren til noget.Nem at tage med overalt.bliver opkrævet for en meget lang tid.udskriver på få sekunder.giver masser af forskellige mulige anvendelser.

- Hedda L eslie

BESKRIVELSE ♥ 【Søde Miniature Design】

Enkel stilfuld form, mini størrelse glider pænt i lommen.Transportabel og let, udskrives hurtigt og let at transportere, hvilket gør den ideel til rejser.Udskriv fotos af dig selv, når du tager billeder udendørs og hurtigt kan se dem. ♥ 【Bluetooth-Forbindelse】

Bluetooth 4.0-forbindelse.System til Android 4.0 og IOS8.0 eller derover.Kompatibel med IOS og Android, er det let at forbinde med en mobiltelefon eller tablet.Uden ledning, kan du udskrive hvor som helst.

♥ 【Praktisk】

Bygget i 1200 mAh batteri, fuld opladning har 1 uge standbytid udskrive i sort-hvid billeder uden blæk, så du kan tage den med overalt.Uanset hvor du går, kan du udskrive dine favorit billeder. ♥ 【Multifunktion】

Du kan ikke kun direkte udskrive noter og billeder, hvilket sparer tid og kræfter, men også redigere grafik, billeder, etiketter, til-do lister, og bannere, som har brug for.Velkommen til at dele din specielle og lykkelige øjeblikke.

♥ 【Udbredt】

I virksomheden kan du nemt udskrive din arbejdsplan, memo, møde noter og undersøgelse konstaterer, derhjemme, kan du udskrive en indkøbsliste, billede, krydderi/krydderi krukker etiket eller et billede til din punkttegn Journalisering osv. ♥ 【Bedste Gaver】

Alle kan udskrive, og meget bekvemt & gratis.Det er for folk, der kan lide at tage billeder ( Såsom børn, veninder, familiemedlemmer, kolleger, klassekammerater osv.).Den er ideel til Halloween, Thanksgiving, Jul og ferie gaver til børn, familie og venner.

FUNKTIONER ❥ Bærbare Størrelse

❥ Lang Standby-Tid

❥ Bluetooth-Forbindelse

❥ Termisk Teknologi

❥ Blæk Gratis Print-Teknologi

FORDELE ☆ HD Black & White

Fyld mønster med farver i henhold til den stil, du ønsker at gøre det ser mere markant og se meget tilfredsstillende.Blæk-fri teknologi behager problemer af blæk, skal du lade dig nyde og optage liv bedre. ☆ Klassificering Assistent

Etiketten Kan være knyttet til kuverter, bøger, æsker, brochurer, CD-æsker, plast beholdere, osv.Organisere dokumenter og køkkener på en standardiseret måde, og gør dem nemme at få adgang til.

☆ Læring Assistent

Indsamle alle filer i biblioteket med denne bærbare mini-printer.Velegnet til studerende, rejsende, amatør arkivarer, kandidater, der forbereder for specialet, og iværksætteren til at tage noter. ☆ Dekoration Assistent

Dekorere din Scrapbooking og Håndværk, Bullet Journalisering, Flette Armbånd, og printe mønstret ud, og sætter det på din arbejdsplads for hurtig reference.

☆ HD Sort og Hvid

Tage interessante billeder, print dem ud, og har dit barn farve i dem, til at udvikle et barns talent for at male.HVORDAN MAN BRUGER

1.Blot har brug for en telefon med et Bluetooth-funktion.

2.Download printeren APP- "iprint".

* iPhone download "iprint" APP i APP Store;

* Android-telefoner download "iprint" APP via Google Play.

3.Registrere din konto.

4.Tænd for Bluetooth på den printer og mobiltelefon.

5.Vælg at tilslutte printeren til mobile phone software.

6.Du kan nyde Inkless sjov.

SPECIFIKATION ● Materiale: ABS + PC

● Forbindelse: Bluetooth

● Batteriet: 1200 mAh Genopladeligt Lithium Batteri

● Input: 7.4 V, 2 A

● Printeren Vægt: 242 g

● Printer En Størrelse: 11 X 8 X 3,5 cm / 4.3×3.1×1,4 tommer

● Printeren B Størrelse: 8 X 8 X 3,5 cm / 3.1 ×3.1×1,4 tommer

● Papirtype: Termisk Papir

● Papir Bredde: 5,7 cm

● Roll Diameter: 2,5 cm

● Papir Vægt: 15 g

● Pakke 1-4:

- 1 X Mini Termisk Printer

- 1 X USB-Kabel

- 1 X Termisk Papir

- 1 X Brugervejledning

● Pakke 5:

- 10 X Termisk Papir

BEMÆRK! * * Vær opmærksom på, at udskriftssiden OPAD og derefter lægge papiret ruller ind i papiret.Det er bedre at holde papiret væk fra sollys eller i et fugtigt miljø.

** For at forlænge batteriets levetid af printeren, når printeren er indikator lys er rødt, skal du oplade det med det samme.Hvis du ikke vil bruge printeren, efter en lang tid, skal du huske at oplade det regelmæssigt.


  • Brug: Home DIY
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Andre
  • Materiale: Plast


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer