Tags: sort kat plakat, pels mus, kat legetøj mix, kat for toy, minni mouse, cat toy, bolden kat, mini-mus, mus med både kablede og trådløse, mus cat toy, decal musehul.

kr3.75 kr6.10
  • På lager
  • w7653


Vores legetøj er fremstillet til at være så sikker som muligt for kæledyr.Hunde navnlig undersøge ting med munden, ligesom små børn.

(Interaktiv Undervisning Toy)Ejere bør deltage i at lege med deres kæledyr.toy er let at tiltrække hundens opmærksomhed og lugter godt til at vække hundens interesse for at løse kedsomhed og reducerer angst.Fremme vores forhold til hunde.

Det kan være fillew med små egnet behandler.At spille med dette punkt hæver bevidstheden og også kræver fokus og koncentration.Vellykkede resultater bliver belønnet, uden forsinkelse, som snacks falde helt ud af rullen.

(Slå Kedsomhed)Legetøj tillader kæledyr til at deltage i jagt en adfærd som stalking, bider, jagter og fanger.Legetøj kan tygges eller trukket fra hinanden for at afsløre potentielle behandler.De giver timer af besættelsen og hjælpe med at forhindre kedsomhed og udvikling af adfærdsmæssige problemer.

Lyse farver gør det nemmere for dit kæledyr til at mærke det og blive tiltrukket til det.Det vil rulle og lad din hund til at jage.

Det øvelser for både krop og sind.Det giver kæledyr til at udvikle færdigheder, der sætter dem i stand.

Et fantastisk stykke legetøj til at spille med hvor som helst.

1) Farverige fjer mus stil pet-toy

2) Materiale: Plastik

3) Det falder aldrig, hvis du rammer det, ligner den ægte mus,Nyde at spille tid med din kat

Pakken indeholder:1 STK tumbler Kat Spille Legetøj

Bemærk:

Der er 2-3% forskel i henhold til manuel måling.

Check venligst måling diagram omhyggeligt, før du køber varen.

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Legetøj Type: Mus & Dyr Legetøj


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer