Tags: korn jar, canning jar, korn, max storag køkken, max korn, max køkken, bulk fødevarer, max ris, korn dispensere, plast box.

kr58.99 kr90.71
  • På lager
  • w8368


Funktioner:

1. Høj Kvalitet: Vores tørfoder dispenser er lavet af høj-kvalitets ABS og PC materialer og kan bruges i lang tid.Det kan maksimere friskhed og forlænge opbevaringstiden for fødevarer, der er sikre og gavnlige for din familie.

2. Partition Opbevaring: En lagertank kan gemme to typer af fødevarer særskilt uden at forstyrre hinanden, hvilket sparer lagerplads og praktisk at tage.

3. Pladsbesparende: væghængt opbevaring, spare bord plads.Der er et spænde på bagsiden, som kan hænges på væggen med en krog.Det har en stærk bæreevne og er holdbare.Det er let at indsætte og installere, med super-stærk fastsættelse af kraft, og bruger den på væggen eller køleskab døren vil spare dig for en masse plads!

4. Hurtig Betjening: maden kan tages ud med et tryk på en knap, som er meget nyttigt til at styre portionsstørrelse og forhindre, at den mad, fra overfyldte, og vil ikke skade korn, når hælde ud.

5. Smuk Og Praktisk: Dette er en funktionel, praktisk, smuk og praktisk produkt, der kan tilføje stil til dit køkken.Den klassiske gennemsigtig shell design giver dig mulighed for at se indholdet på et øjeblik, og du kan altid kende den resterende korn.

6. Andre Detaljer: box kroppen er rund, glat, og ikke såre dine hænder; unik U-formet kontur, nyt design; tragt-formet stik effektivt forhindrer fødevarer i at falde ned.

Beskrivelse:

Materiale: ABS+PC

Farve: Hvid, Blå, Orange

Størrelse:

S: 21X16X8CM

L: 33X16X8CM

Packing liste:

Pakken Indeholder:

1 x Korn Tank

Bemærk:

- Der kan være lidt fejl af størrelse ved manuel måling.

- På grund af forskellige lyseffekter og skærmindstillinger, den faktiske elementets farve kan ikke præcist afspejler farven på billeder.


  • Function1: Food storageTank kitchen Push type wall mounted storage tank
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Farve: hvid, Blå, Orange
  • Stil: Moderne
  • Materiale: ABS, ABS, PC
  • Function2: plastic container storage food storage airtight container Box


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer