Tags: ledningen, Paracord, flettet reb, reb, knob hund, paracord armbånd, paracord string, cat6 crimp værktøj, diy paracord fids, bootlace ferrule crimp værktøj, bird control.

kr24.66 kr38.52
  • På lager
  • w190625


Beskrivelse:

Paracord sutur kit, herunder 8 stykker af Paracord nåle i forskellige størrelser og 1 stykke af udjævning af.Til at opfylde dine forskellige vinke behov, det er også udstyret med en gennemsigtig opbevaringsboks for nem opbevaring og brug.

Vores paracord syning nålen sæt lavet af høj kvalitet rustfrit stål, der er hårdt, robust og lang brugstid.Let for dig at bære, og det vil ikke let at rust eller bryde ned.

Paracord masker er robust og holdbar, let og nem at bære, let at bruge i udendørs camping.

Paracord udjævning af, det er meget mere praktisk end at skulle til at bruge en kniv eller andre redskaber, design af fladt hoved er meget enkel, betjeningen er enkel og sikker at bruge.

Med forskellige størrelser og former, det er egnet til paracord armbånd og andre paracord værker, også kan anvendes til diy dit håndværk, væsentlige produkter til din paracord, disse threading nåle ganske nyttigt, at gøre dine projekter hurtig og lettere.

Specifikationer:

Størrelse: som billeder vist

Farve: sølv

Materiale: rustfrit stål

Pakke Inkluderet:

8 x Paracord snøring nål

1 x Udjævning af

1 x opbevaringsboks


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer